Rally van Ypres

Iedereen bedankt voor het insturen van de foto’s en filmpjes. Omdat deze allen van diversen mensen af komen is de volgorde een beetje wazig…. 😛

Deel deze post:

Sezoensrally Bocholt 2019

Op zaterdag 18 mei waren wij aanwezig bij de Sezoensrally in Bocholt.

 

Deel deze post:

Visual Art Rally NL/ TAC Rally BE

Wij waren afgelopen weekend aanwezig bij 2 evenementen. De Visual Art Rally in Nederland en de TAC Rally in België. Iedereen heeft een leuk rally weekend gehad, met leuke foto’s en filmpjes erbij.

Visual Art Rally

TAC Rally

Deel deze post:

Materiaalteam bedankt

Afgelopen zaterdag 9 februari hebben de mensen van ons materiaal team een etentje gehad om ze te bedanken voor het onderhouden van het materiaal. Wij gebruiken ons materiaal voor diversen rally’s en voornamelijk voor de GTC rally.

Wij als bestuur van de ARC willen daarom nogmaals deze mensen bedanken voor de inspanningen van vorig jaar en natuurlijk voor de tijd die gaat komen.

Deel deze post:

Rode vlaggen, bedankt!

Dankzij een aantal vrijwilligers zijn deze vlaggen tot stand gekomen zodat wij er weer helemaal klaar voor zijn om naar de Belgische rally’s te gaan.

De eerste rally waar de vlaggen mee naar toe gaan is de Rally van Haspengauw op zaterdag 23 februari en hopelijk hebben we deze daar niet nodig.

Wil je ze in het echt bewonderen dat kan en meldt je dan aan om mee te gaan naar de rally van Haspengouw. Voor meer info of aanmelden mail dan naar info@achtmaalserallyclub.nl

Deel deze post:

Rally Kinderfeestje van Cor en Floor

Ja, wij lijken wel van alle markten thuis. Cor en Floor wilde dolgraag een Rally Feestje. Papa en mama gaan mee naar rally’s en ook zij zijn er wel eens bij geweest. Dit was dus de volgende stap. MAMAAAAAAA wij willen een rally feestje!!! Dus er kwam een rally uitnodiging, met dank aan Saskia. We hebben wat spullen verhuurd voor een lief ledenprijsje en het feest kon beginnen.

Er werd snoep gehapt van afzetlint en ze hebben een heuse KP opgebouwd en gereden met officials en alles. Een feestje om nooit te vergeten. Uiteraard met knakworstjes aan het einde!!

 

Deel deze post: