Kom ook gezellig mee!!

Wie heeft er zin om in het weekend van 9 en 10 september mee te gaan?  Waar naar toe vraag je je af?

1)  Inmiddels al een aantal jaar geleden, zijn wij benaderd voor het begeleiden van de Autodag op Zonhove. Nu wordt er naast de autodag ook een Bike en Trike dag georganiseerd waarbij de bewoners een rondje over het terrein mogen rijden achterop een trike.  Je begrijpt dat het hierbij niet handig is als er andere mensen over het terrein rijden, lopen of fietsen. De Bike en Trike dag 2017 is op zaterdag 9 september.

De ARC is gevraagd om het terrein af te sluiten en de bezoekers te begeleiden naar de locatie waar ze evt. kunnen gaan kijken. Hier hebben we ongeveer 10 man voor nodig. Heb je zin om de bewoners van Zonhove een onvergetelijke dag te bezorgen meld je dan nu aan.

2)  Op zondag 10 september is van 11.00 – 17.00 uur het dorpsfeest in Achtmaal. Een aantal van ons zijn hier al bij als verkeersregelaars, maar nu zijn we ook nog op zoek naar een paar mensen die in de GTC Rally kraam willen staan. De markt is van 11.00 uur tot 17.00 uur. De kraam opbouwen vanaf ongeveer een half uur van te voren. Het is vooral een gezellige dag. Waarin je informatie geeft aan mensen die dat willen. Graag horen we als je mee kunt komen helpen. Al is het maar een paar uurtjes!!


Bewaren

Bewaren

Deel deze post:

Vele evenementen voor de deur!

Als lid van de ARC hoef je je niet te vervelen. Wij hebben weer vele evenementen voor de deur staan. Te beginnen met de Rally van Kasterlee (27 aug.). Daarna is op 1-2 september de Omloop van Vlaanderen, maar dat weekend nog drukker door het Dahlia Corso te Zundert!! 15 september staat de Rally van Hellendoorn al weer op de planning.

Dus wil je mee naar een van deze evenementen?? Mail ons!

Deel deze post:

Work in progress

Hoewel we in maart 2016 net een nieuwe site hadden is het weer zo ver. Het was ons in die bijna anderhalf jaar nog steeds niet gelukt om alle foto’s online te krijgen. Het was gewoon veel te veel werk. Dus nu een nieuwe website met straks een super mooie galerij met al onze oude foto’s.

Houd de website in de gate voor alle updates.

Bewaren

Deel deze post:

Bedankt

Wij willen Cor Post bedanken voor het altijd bijhouden van de website en de Facebook pagina. Hij heeft aangegeven hier mee te willen stoppen. Hij heeft het te druk met werk en studie.

Zoals jullie zien is er inmiddels een nieuwe website. Saskia heeft deze gemaakt. Alle oude informatie is nog steeds te vinden. Verouderde informatie is upgedate of verwijderd. Mochten jullie nog iets missen dan kun je altijd een mailtje sturen naar info@achtmaalserallyclub.nl.

Bewaren

Deel deze post:

GTC Rally wint ‘Beste evenement 2016’

De GTC Rally is door de Rally Club Holland, dat is dé rijdersvereniging voor rallyrijders in Nederland, uitgeroepen tot Beste Evenement van 2016. Dit betekent dat de deelnemers ons event hebben beoordeeld als het beste rally-evenement van dit jaar.

Wij vinden dit een hele grote eer!! Wij zijn ongelooflijk trots op iedereen die hier aan meegewerkt heeft.

Deze prijs is dan ook voor jullie allemaal! Daarnaast willen we bekendmaken dat de datum voor 2017 bekend is. De GTC Rally zal volgend jaar op zaterdag 8 en zondag 9 juli verreden worden. Tot volgend jaar! Ook staan wij in De Bode!

Bewaren

Deel deze post: