Materiaalteam bedankt

Afgelopen zaterdag 9 februari hebben de mensen van ons materiaal team een etentje gehad om ze te bedanken voor het onderhouden van het materiaal. Wij gebruiken ons materiaal voor diversen rally’s en voornamelijk voor de GTC rally.

Wij als bestuur van de ARC willen daarom nogmaals deze mensen bedanken voor de inspanningen van vorig jaar en natuurlijk voor de tijd die gaat komen.

Deel deze post:

Rode vlaggen, bedankt!

Dankzij een aantal vrijwilligers zijn deze vlaggen tot stand gekomen zodat wij er weer helemaal klaar voor zijn om naar de Belgische rally’s te gaan.

De eerste rally waar de vlaggen mee naar toe gaan is de Rally van Haspengauw op zaterdag 23 februari en hopelijk hebben we deze daar niet nodig.

Wil je ze in het echt bewonderen dat kan en meldt je dan aan om mee te gaan naar de rally van Haspengouw. Voor meer info of aanmelden mail dan naar info@achtmaalserallyclub.nl

Deel deze post:

Rally Kinderfeestje van Cor en Floor

Ja, wij lijken wel van alle markten thuis. Cor en Floor wilde dolgraag een Rally Feestje. Papa en mama gaan mee naar rally’s en ook zij zijn er wel eens bij geweest. Dit was dus de volgende stap. MAMAAAAAAA wij willen een rally feestje!!! Dus er kwam een rally uitnodiging, met dank aan Saskia. We hebben wat spullen verhuurd voor een lief ledenprijsje en het feest kon beginnen.

Er werd snoep gehapt van afzetlint en ze hebben een heuse KP opgebouwd en gereden met officials en alles. Een feestje om nooit te vergeten. Uiteraard met knakworstjes aan het einde!!

 

Deel deze post:

Oudoe telefoonnummer

Al vele jaren hadden wij een vast telefoonnummer. Maar hoe vaak wordt dat nog gebruikt?  Nou dat vroegen wij ons ook af na onze verhuis. Wij hebben in 2018 wel 27 hele telefoontjes gehad. Waarvan de meeste door het zelfde nummer. Dus hebben wij besloten deze toch op te zeggen.

Nabellen voor een evenement doen wij met onze eigen privé nummers. En tijdens een evenement is iedereen tegenwoordig mobiel bereikbaar… Dus hij werd gewoon niet meer gebruikt.

Je kunt ons altijd bereiken via Wil je liever iemand spreken. Dan mag je onze voorzitter bellen op 06 16 67 83 77. Het kan zijn dat hij je later terug belt, want hij werkt op onregelmatige uren.

Deel deze post:

BEDANKT!

Vandaag is het tijd om onze leden eens in het zonnetje te zetten. Er wordt zo hard gewerkt.

Wij hadden leden aanwezig bij de opening van Ned Personeel/ GTC Secretariaat. De boog werd gezet, verkeersregelaars hielpen mensen oversteken en parkeren en rally auto’s waren geregeld. Dit was niet gelukt zonder onze leden.

Intussen word er keihard gewerkt aan ons ‘honk’. Het is er ingedeeld en opgeruimd. Er word een stoep gelegd, elektra vervangen en gewoon echt keihard gewerkt. Dit zou niet kunnen zonder onze leden.

Niet iedereen staat op de foto. Dat betekend niet dat ze minder bedankt zijn!

Deel deze post:

Polo’s

Kijk ons eens een berg nieuwe polo’s hebben.

Indien iemand interesse heeft, !!
€ 10-, voor leden
€ 25,- voor NIET-leden

 

Deel deze post: