Rally Kinderfeestje van Cor en Floor

Ja, wij lijken wel van alle markten thuis. Cor en Floor wilde dolgraag een Rally Feestje. Papa en mama gaan mee naar rally’s en ook zij zijn er wel eens bij geweest. Dit was dus de volgende stap. MAMAAAAAAA wij willen een rally feestje!!! Dus er kwam een rally uitnodiging, met dank aan Saskia. We hebben wat spullen verhuurd voor een lief ledenprijsje en het feest kon beginnen.

Er werd snoep gehapt van afzetlint en ze hebben een heuse KP opgebouwd en gereden met officials en alles. Een feestje om nooit te vergeten. Uiteraard met knakworstjes aan het einde!!

 

Deel deze post:

Oudoe telefoonnummer

Al vele jaren hadden wij een vast telefoonnummer. Maar hoe vaak wordt dat nog gebruikt?  Nou dat vroegen wij ons ook af na onze verhuis. Wij hebben in 2018 wel 27 hele telefoontjes gehad. Waarvan de meeste door het zelfde nummer. Dus hebben wij besloten deze toch op te zeggen.

Nabellen voor een evenement doen wij met onze eigen privé nummers. En tijdens een evenement is iedereen tegenwoordig mobiel bereikbaar… Dus hij werd gewoon niet meer gebruikt.

Je kunt ons altijd bereiken via Wil je liever iemand spreken. Dan mag je onze voorzitter bellen op 06 16 67 83 77. Het kan zijn dat hij je later terug belt, want hij werkt op onregelmatige uren.

Deel deze post:

BEDANKT!

Vandaag is het tijd om onze leden eens in het zonnetje te zetten. Er wordt zo hard gewerkt.

Wij hadden leden aanwezig bij de opening van Ned Personeel/ GTC Secretariaat. De boog werd gezet, verkeersregelaars hielpen mensen oversteken en parkeren en rally auto’s waren geregeld. Dit was niet gelukt zonder onze leden.

Intussen word er keihard gewerkt aan ons ‘honk’. Het is er ingedeeld en opgeruimd. Er word een stoep gelegd, elektra vervangen en gewoon echt keihard gewerkt. Dit zou niet kunnen zonder onze leden.

Niet iedereen staat op de foto. Dat betekend niet dat ze minder bedankt zijn!

Deel deze post:

Polo’s

Kijk ons eens een berg nieuwe polo’s hebben.

Indien iemand interesse heeft, !!
€ 10-, voor leden
€ 25,- voor NIET-leden

 

Deel deze post:

AVG bij de Achtmaalse Rally Club

Onderstaande bericht hebben wij verzonden naar onze leden.

Vanaf 25 mei geldt de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In deze e-mail lees je hoe de ARC hiermee om gaat en wat wij doen met jouw persoonsgegevens.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Achtmaalse Rally Club


Deze gegevens verzamelen wij:

  • Lidgegevens: onder meer je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum en indien een machtiging is afgegeven je bankgegevens.
  • Contact met de ARC: stel je een vraag via ons mailadres, dan bewaren we de inhoud van de gesprekken.
  • Evenementen: ga jij mee naar een rally of evenement namens de ARC. Dan delen wij een stukje van jou gegevens met de proevenchef en indien nodig met het evenement. (licentienummer, naam, mobiel nummer).


Dit is waarom we jouw gegevens verzamelen:

  • We vinden het belangrijk dat je veilig mee kunt werken aan een evenement. Door jouw gegevens te delen met de organisatie ben jij verzekerd als je een post bemand.
  • Wij gebruiken jouw gegevens alleen in het kader van lidmaatschap en om je te informeren over de club en de evenementen waar wij heen gaan.

Samenwerking met derde partijen

Soms is het nodig om samen te werken met een andere organisatie om jou de evenementen te bieden die je van ons verwacht. Met die partners maken we altijd goede afspraken zodat jouw gegevens veilig zijn.

  • Wij vragen alle andere Rallyclubs om veilig met jou gegevens om te gaan.
  • Wij vragen de bestuursleden, proevenchefs en assistenten om jouw gegevens ten aller tijden geheim te houden van mensen die hier niks mee te maken hebben. Dit deden wij uiteraard altijd al, maar nu is het in de wet vastgelegd.

Dit zijn jouw rechten

Alle gegevens die de Achtmaalse Rally Club van jou verwerkt, mag je inzien en aanpassen. Verhuis je? Krijg je een ander telefoonnummer? Laat het ons even weten. Wil je weten welke gegevens we van jou hebben? Dan kun je dit altijd vragen.

Als je geen mails wilt ontvangen, dan kunnen we je op onze niet mailen lijst zetten. Je mag ons ook vragen om jouw gegevens uit onze database te wissen, indien je je lidmaatschap opzegt.


Beeld- en geluidsmateriaal

Heb je ons super gave fotoarchief wel eens gezien? Zoveel leuke oude foto’s van rally’s die nu niet meer gereden worden. BBQ’s met ouderwetse gezelligheid en puns zoals alleen de ARC deze maken kan. Onze ‘hoofdpijlen’ en  ‘gesneden bochten’

Onder de nieuwe AVG moeten wij jullie allemaal vragen:

  • Geef je toestemming tot het maken van beeld- en geluidsmateriaal waar jij op staat tijdens evenementen?
  • Geef je ons toestemming om deze op de ARC website/ social media te plaatsen?

Ik geef wel/ geen toestemming


Deel deze post:

Zonder jullie geen GTC Rally!

Op 14 juli 2018 gaat de mooiste leukste en beste Rally van deze regio weer van start, namelijk de GTC rally. Je leest het goed, we rijden alleen zaterdag. Deze rally kan niet tot stand komen zonder de hulp van onmisbare mensen, namelijk JULLIE!

Daarom ook onze vraag aan jullie. In de week voorafgaand aan het evenement , tijdens en na het evenement zouden wij jullie hulp heel erg hard kunnen gebruiken.  Kun je en wil je komen helpen (al is het maar een uurtje per dag) zouden wij hier heel erg mee geholpen zijn. Want zonder jullie geen GTC rally!

Het opbouwen vindt plaats vanaf maandag 9 t/m vrijdag 13 juli 2018
Het opruimen vindt plaats vanaf zaterdag 14 t/m dinsdag 17 juli 2018

Opgeven kan via
Vanaf dit jaar zul je direct reactie krijgen van .

Hoe duidelijker en uitgebreider je aangeeft wanneer je kan komen helpen des te beter kan het ingepland worden.  Als je mogelijk fysieke klachten hebt geef het door zodat er rekening mee gehouden kan worden. Voorkeuren voor werkzaamheden en ideeën zijn van harte welkom. Overnachten is ook mogelijk. Graag tijdig aangeven zodat we dit voor je kunnen plannen.

Bron foto’s: Kees Nouws en Saskia van Meel

Deel deze post: