Wij waren bij het Corso Zundert

Zondag 1 september waren wij weer bij het Corso in Zundert. Diverse sectorcommandanten, fietsenstalling bemanning en parkeerplaats bemanning hebben hard gewerkt, maar ook veel gelachen.

Foto’s met dank aan Jacky, Roberto en Saskia

Deel deze post:

Wat was het warm in Kastelee

Zondag 25 augustus waren wij aanwezig bij de Rally van Kasterlee. We hebben ontzettend gelachen, probleempjes opgelost en gewerkt. Maar wat was het warm!! Dank voor de foto’s Jesper, Freek, Roberto en Saskia.

 

Deel deze post:

Foto’s voorbereidingen in Duitsland

Het is echt gaaf om bij de testen aanwezig te kunnen zijn. Een praatje maken met de dan ontspannen rijders en navigatoren. Dan natuurlijk ook de handtekeningen op een rallyshirt laten zetten. Ik ga nu mijn 11 de jaar in als official hier en zodoende weet ik de 4 verschillende testplaatsen te liggen. Ze hebben dan een teststuk van zo,n 5 km door de wijnvelden. Ze rijden dan het parkoers af en draaien dan en komen tegengesteld weer terug . Dit doen ze dan meestal 2 maal en hebben dan een half uur service. Zo’n testdag is dan van 9.00 u tot 18.00 uur. Op zo’n dag ga ik dan 7 of 8 verschillende punten aan de proef bekijken.

A.s dinsdag gaan we de verkenning draaien van kp Grafschaft. Vrijdag draaien we Kp Mittelmosel. Zondag draaien we dan kp Grafschaft waar we al om 4.15 u op onze post moeten staan. Een drukke week dus maar echt de moeite waard. En dan zitten mijn 3 weken vakantie met div. voorbereidingen er hier weer op. En nu maar hopen dat hij het volgende jaar weer in de WRC kalender opgenomen word.

Groetjes uit een druilerig Wintrich.
Tom

Deel deze post:

Rally van Ypres

Iedereen bedankt voor het insturen van de foto’s en filmpjes. Omdat deze allen van diversen mensen af komen is de volgorde een beetje wazig…. 😛

Deel deze post:

Sezoensrally Bocholt 2019

Op zaterdag 18 mei waren wij aanwezig bij de Sezoensrally in Bocholt.

 

Deel deze post:

Visual Art Rally NL/ TAC Rally BE

Wij waren afgelopen weekend aanwezig bij 2 evenementen. De Visual Art Rally in Nederland en de TAC Rally in België. Iedereen heeft een leuk rally weekend gehad, met leuke foto’s en filmpjes erbij.

Visual Art Rally

TAC Rally

Deel deze post:

Materiaalteam bedankt

Afgelopen zaterdag 9 februari hebben de mensen van ons materiaal team een etentje gehad om ze te bedanken voor het onderhouden van het materiaal. Wij gebruiken ons materiaal voor diversen rally’s en voornamelijk voor de GTC rally.

Wij als bestuur van de ARC willen daarom nogmaals deze mensen bedanken voor de inspanningen van vorig jaar en natuurlijk voor de tijd die gaat komen.

Deel deze post:

Rode vlaggen, bedankt!

Dankzij een aantal vrijwilligers zijn deze vlaggen tot stand gekomen zodat wij er weer helemaal klaar voor zijn om naar de Belgische rally’s te gaan.

De eerste rally waar de vlaggen mee naar toe gaan is de Rally van Haspengauw op zaterdag 23 februari en hopelijk hebben we deze daar niet nodig.

Wil je ze in het echt bewonderen dat kan en meldt je dan aan om mee te gaan naar de rally van Haspengouw. Voor meer info of aanmelden mail dan naar

Deel deze post: