Wordt deze mail niet goed weergegeven, klik hier voor de online versie!
 
     
Nieuwsbrief    
Een nieuwsbrief van de ARC?

Ja, na de algemene ledenvergadering van afgelopen 16 januari dachten wij, laten we de leden eens wat meer op de hoogte gaan houden.

Toffe rally verhalen en foto’s. Dus heb jij nog gave foto’s? Een ervaring die je dolgraag met de hele club wilt delen?

Mail ze naar info@achtmaalserallyclub.nl en wie weet staat jouw verhaal de volgende keer wel in onze nieuwsbrief. Graag onder vermelding van “Nieuwsbrief".
 
     
Like jij onze Facebook al?
     
Contributie  
Het is weer die tijd van het jaar, de jaarlijkse contributie. Als je een machtigingsformulier hebt ingevuld dan zal je zijn opgevallen dat je contributie afgeschreven is rond 3 maart. Voor iedereen die dit niet automatisch doet, daar is een brief op de deurmat gevallen. Uiteraard kun je altijd nog een machtigingsformulier aanvragen.

Wij verzoeken je zorg te dragen voor een tijdige betaling, echter uiterst op 25 maart 2015.

Mocht je nu niet onmiddellijk in staat zijn deze aan ons over te maken stuur dan even een mail naar info@achtmaalserallyclub.nl
 

     
27 februari, Haspengouw  
Voor Haspengouw moet je soms erg vroeg op, maar het was het waard.
Met 59 deelnemers aan de eerste manche van het BRC en 30 inschrijvingen voor de openingswedstrijd van het RACB Criterium, is het startveld van de Rally van Haspengouw nog beter gevuld dan vorig jaar.

De gevreesde concurrentie met de Spa Rally, de nieuwe wedstrijd in het Belgisch kampioenschap, heeft dus geen negatieve gevolgen op het vlak van het aantal deelnemers. Het is duidelijk dat het Belgisch rallykampioenschap springlevend is.


Een beetje lol onderling:
“Mark zorgt ervoor dat de klok niet omwaait. Een belangrijke taak “Niets mis met een beetje reclame voor onszelf aan de start van KP Gelmen
 
 
 
 
 
 
   
 
Zoals vaak, sommigen doen het beter dan anderen...
 
 
 
 
Je ontvangt deze e-mail omdat je lid bent van de Achtmaalse Rally Club.  
Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar: info@achtmaalserallyclub.nl