View this email in your browser
Trekkertrek met de ARC

Vandaag eens geen rally, maar een heel ander leuk evenement. Op 2 mei was de Trekkertrek in Achtmaal en een aantal van onze leden hebben hier geholpen. Hieronder een paar foto's van deze dag.
Foto's door Jesper Oomen
Maak kennis met Saskia

Toevallig kwam ik (Saskia dus) er achter dat nog maar weinig leden weten wie ik ben en wat ik doe. Jullie zien allemaal mijn naam onder de mails, maar verder.... Ik ben de nieuwe secretaris in opleiding van onze vereniging. Na de ALV afgelopen januari heb ik gezegd, ik wil wel helpen. Dus in februari had ik mijn eerste bestuursvergadering en ik ben gelijk blijven plakken.

Mijn naam is Saskia van Meel (30). Na een MBO 4 opleiding mag ik mezelf multimedia vormgever noemen. Dit betekend huisstijlen, websites en folders ontwikkelen of video presentaties en narrowcasting. Maar in het dagelijks leven ben ik druk werkzoekend en houd ik mij bezig met verschillende soorten vrijwilligerswerk.

Behalve secretaris bij de ARC ben ik ook KP coördinator tijdens de GTC Rally samen met mijn vriend Patrick. Hij is ook de gene die mij kennis heeft laten maken met de rally wereld. Ik onderhoud vrijwillig een paar websites voor stichtingen en betitel ik mezelf huisvrouw van de flat van mij en mijn vriend. Je moet toch een beetje bezig blijven.

Onder mijn hobby's/ interesses vallen photoshoppen (tot zombies creëren aan toe), muziek luisteren, (online) gamen, met Netflix spelen en de tweede wereldoorlog. Zo heeft mijn vriend me de afgelopen maand nog mee genomen naar 'The Blockhause' in Eperleque en heb ik de begraafplaats in Colleville bezocht. Om zo maar 2 dingen te noemen.

Genoeg geblaat van mij. Als je vragen hebt moet je ze stellen. :P

Dit ben ik tijdens de GTC Rally van 2014.

Ik zat hier in het bos aan KP De Lent tijdens de voorverkenning. Naast het huis van een niet zo blije bewoner. Dat is gelukkig allemaal goed gekomen!
Aankomende evenementen

16 mei Sezoensrally in Bocholt

29/30 mei ELE in Eindhoven

25/26 juni Ypres Rally in Ieper

Opgeven kan altijd. Mail ons op info@achtmaalserallyclub.nl
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
ARC
ARC
Copyright © 2015, Achtmaalse Rally Club, All rights reserved.

Je ontvangt deze e-mail omdat je lid bent van de Achtmaalse Rally Club
Voor ideeën of aanvullingen, mail ons op info@achtmaalserallyclub.nl