De rallysport wordt steeds populairder in Nederland. De belangstelling van de media groeit en er komen meer en meer toeschouwers kijken bij rally’s en rallysprints. Jij kunt meehelpen de rallysport op een veilige manier mogelijk te maken. De officialclubs in Nederland zijn altijd op zoek naar nieuwe officials; mensen die het leuk vinden om de rallysport van dichtbij mee te maken en er niet voor terugschrikken daarbij een verantwoordelijke taak op zich te nemen.

Waarom officials?

Officials zijn erg belangrijk tijdens een rally. Als bemanning draag je zorg voor de veiligheid. In je felgekleurde vest ben je het eerste aanspreekpunt voor omstanders. Sommige officials verzorgen het juiste verloop van een klassementsproef bij de tijdcontrole, de start en de finish of zijn verantwoordelijk voor de tijdwaarneming. Soms moet je helpen als er een ongeluk gebeurt. Als rally-official ben je dus nauw betrokken bij de rallysport. Sterker nog; zonder rally-officials geen rally!

Wil je deel uitmaken van de actie?

Leden van de Achtmaalse rally club krijgen regelmatig een uitnodiging om mee te gaan naar een evenement. Je kunt altijd een keer meegaan om te komen kijken. Of wordt gelijk lid van onze club. Download hier ons inschrijfformulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren