2017

Het huidige bestuur zoals op 20 januari 2017 gekozen.


Dennie Rovers
Voorzitter
dennie@achtmaalserallyclub.nl

Mijn naam is Dennie Rovers, 32 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen van 5 & 7 jaar oud. Ik woon in Etten-Leur en ben in het dagelijks leven hypotheek- en verzekeringsadviseur.

In 1999 ben ik via familie voor het eerst in aanraking gekomen met de Achtmaalse Rally Club en de rallysport. En zoals het bij vele gebeurt werd ook ik geraakt door het rallyvirus en via de rally heb ik ook mijn vrouw leren kennen.

Tot 2008 ben ik actief meegegaan naar diverse rally’s in Nederland en België om vervolgens de stap te maken als navigator. Van 2008 tot 2015 ben ik bij diverse rijders navigator geweest. In 2015 heb ik de keuze gemaakt om weer meer official te zijn en heb ik mij kiesbaar gesteld als bestuurslid. In 2016 ben ik gekozen als bestuurslid en afgelopen januari 2017 ben ik door jullie verkozen als nieuwe voorzitter ter opvolging van Willem Nuiten.


Jesper Oomen
Vice-voorzitter
jesper@achtmaalserallyclub.nl

Ik ben Jesper Oomen 33 jaar en woonachtig in Rijsbergen. Al jaren werkzaam bij de Multimate in Zundert. Aangezien de vorige nieuwsbrief alleen maar over mij ging houd ik het kort.

De mooiste rally van het jaar vind ik de East Belgian Rally omdat we hier een weekendje van maken en samen op de vooravond en de avond na de rally samen lekker wat kunnen nuttigen.

* Namens Jesper: Operatie super goed gegaan. Nu nog ff herstellen.


Saskia van Meel
Secretaris
saskia@achtmaalserallyclub.nl

Mijn naam is Saskia van Meel, ik ben 32 jaar jong. In het dagelijks leven ben ik een werkzoekende vormgever, op dit moment werkzaam als kassamedewerkster bij tuincentrum Schalk. In 2015 ben ik gekozen tot secretaris van de ARC.

Mijn rally verhaal gaat schrikbarend snel. Voor ik kennis maakte met de ARC kende ik de Dakar, maar daar hield mijn rallykennis toch wel op…  In 2013 maakte ik samen met Patrick mijn eerste GTC Rally mee. Ik liep met banden te sjouwen en zag oranje van de bandenkrammen. Ik heb dat jaar maar een paar auto’s zien rijden, maar wat vond ik dat gaaf.

Ik was onmiddellijk enthousiast en dus heb ik in 2014 mijn basisofficial licentie gehaald. In 2014 was ik assistent KP Coördinator Wernhout, in 2015 van Rijsbergen en zat ik voor het eerst mee boven op kantoor in de voorbereiding. In 2016 heb ik de hele GTC Rally met Jesper op kantoor gezeten en dat ga ik dit jaar voor het 3e jaar als het goed is ook weer doen.

* Momenteel bij evenementen afwezig n.a.v een aanrijding.


Michael van Buren
Penningmeester
michael@achtmaalserallyclub.nl

Ik ben Michael van Buren uit Roosendaal, na kennismaking met de club via mijn buurman, lid geworden van de Achtmaalse Rally Club in 2004 en kort daarna in 2006 tot het bestuur toegetreden.

In het dagelijkse leven verdien ik al jaren de kost bij de mooiste Volvo dealer van Nederland, ruim 20 jaar geleden begonnen als verkoper maar inmiddels 5 jaar actief als after sales manager.

Samen met Esther trotse ouders van twee zonen, Micky en Casey. Wij zien er na uit om samen met ze de rally’s te gaan bezoeken wanneer ze daarvoor de leeftijd gaan hebben, de interesse is er al!

Buiten mijn interesse voor de rallysport heb ik ook een passie voor auto’s en reizen.

Omdat ik intussen 12 jaar penningmeester van de ARC ben vind ik de tijd gekomen om binnenkort de club portemonnee over te dragen aan een enthousiaste opvolger. Je mag mij altijd benaderen wanneer je benieuwd bent wat het inhoudt om als penningmeester tot het bestuur toe te treden.


Mario Zagers
Bestuurslid
mario@achtmaalserallyclub.nl

Ik ben Mario Zagers ( 47) ik woon in het Brabants dorp Vlijmen. Daar woon ik samen met mijn vriendin en haar twee zonen. Ik ben werkzaam als logistiek medewerker.Ik ben geboren in Hoeven en opgegroeid in Bosschenhoofd. Mijn vader was een fervent liefhebber van de rallysport. Door hem werd ik als kleine jongen van het ene rallysportevenement naar de andere gesleept. Zo heb ik kennis mogen maken met deze prachtige sport. Naar mate ik ouder werd ben ik een fanatiek toeschouwer gebleven, tot aan 2014, toen meldde ik mij aan als lid van onze club.

Ik behaalde mijn Basisofficial licentie om mijn steentje bij te dragen aan de aan de Rally sport . Het is voor mij een mix van verantwoordelijkheid en gezelligheid! Om samen met de official teams zorg te dragen voor de veiligheid van het publiek, de deelnemers en het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is het genieten van de rally en van het fijne contact met de mede officials. Ik ben een persoon die niet stil wil blijven staan, maar juist een stap verder wil komen! In begin van dit jaar heb ik de kans gekregen om deel te nemen aan de cursus hoofdofficial, en ik heb nu mijn hoofdofficiallicentie op zak. Kort hiervoor kwam een plaats vrij in het bestuur van het ARC, waarop ik mijn stoute schoenen aantrok en mij heb aangemeld als kandidaat. Op 20 januari op de jaarvergadering van de club ben ik gekozen als bestuurslid.