2022

Het huidige bestuur zoals op 5 maart 2022 herkozen.

Foto’s door Kees Nouws en Jacky Jaspers

Mario Zagers
Voorzitter
mario@achtmaalserallyclub.n

Ik ben Mario Zagers (49) ik woon in het Brabants dorp Vlijmen. Daar woon ik samen met mijn vriendin en haar twee zonen. Ik ben werkzaam als logistiek medewerker. Ik ben geboren in Hoeven en opgegroeid in Bosschenhoofd. Mijn vader was een fervent liefhebber van de rallysport. Door hem werd ik als kleine jongen van het ene rallysportevenement naar de andere gesleept. Zo heb ik kennis mogen maken met deze prachtige sport. Naar mate ik ouder werd ben ik een fanatiek toeschouwer gebleven, tot aan 2012, toen meldde ik mij aan als lid van onze club.

Ik behaalde mijn Basisofficial licentie (2014) om mijn steentje bij te dragen aan de aan de Rally sport . Het is voor mij een mix van verantwoordelijkheid en gezelligheid! Om samen met de official teams zorg te dragen voor de veiligheid van het publiek, de deelnemers en het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is het genieten van de rally en van het fijne contact met de mede officials. Ik ben een persoon die niet stil wil blijven staan, maar juist een stap verder wil komen! In begin van dit jaar heb ik de kans gekregen om deel te nemen aan de cursus hoofdofficial, en ik heb nu mijn hoofdofficiallicentie op zak. Kort hiervoor kwam een plaats vrij in het bestuur van het ARC, waarop ik mijn stoute schoenen aantrok en mij heb aangemeld als kandidaat. Op 20 januari op de jaarvergadering van de club ben ik gekozen als bestuurslid en op 19 januari 2018 als voorzitter.



Jesper Oomen
Penningmeester/ vice-voorzitter

Ik ben Jesper Oomen, 35 jaar en woonachtig in Rijsbergen. Al jaren werkzaam bij de Multimate in Zundert.

De mooiste rally van het jaar vind ik de East Belgian Rally omdat we hier een weekendje van maken en samen op de vooravond en de avond na de rally samen lekker wat kunnen nuttigen.



Roberto de Looijer
Secretaris/ Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Roberto de Looijer, 18 jaar en een zeer ambitieuze en dynamische jongen die al jaren als official de Rally Sport een warm hart toe draagt zowel lokaal, landelijk en voor onze zuiderburen.

Ik zou mezelf als ik gekozen word zien als schakel tussen de clubleden en het bestuur, om eventuele adviezen en problemen binnen de club terug te koppelen, en mede op te lossen. Ik vind het erg belangrijk voor de eenheid van de club!  Een combinatie van ondersteunen van bestuursleden, en het vervullen van taken binnen het bestuur volgens de reglementen.

Met mijn jonge leeftijd wil ik graag mijn steentje bij dragen, met hedendaagse visie, nieuwe leden werving, zodat de club nog lang mag voort bestaan. Ik sta open om veel te leren van de bestuursleden en oud bestuursleden, om zo de functie als bestuurslid optimaal te kunnen vervullen.

Daarom acht ik mij waardevol voor deze functie als bestuurslid. Ik ben bereid om mijn tijd te investeren en in te plannen waar nodig om het bestuur op deze manier van dienst te kunnen zijn. Ik hoop voor een sociaal beleid in het bestuur en hoop ook dat ik gekozen wordt als algemeen bestuurslid om het bestuur verder te helpen met hun taken voor nu en de toekomst.

Op 5 maart 2022 herkozen als algemeen bestuurslid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *