2020

Het huidige bestuur zoals op 24 januari 2020 herkozen.

Mario Zagers
Voorzitter
mario@achtmaalserallyclub.n

Ik ben Mario Zagers (49) ik woon in het Brabants dorp Vlijmen. Daar woon ik samen met mijn vriendin en haar twee zonen. Ik ben werkzaam als logistiek medewerker. Ik ben geboren in Hoeven en opgegroeid in Bosschenhoofd. Mijn vader was een fervent liefhebber van de rallysport. Door hem werd ik als kleine jongen van het ene rallysportevenement naar de andere gesleept. Zo heb ik kennis mogen maken met deze prachtige sport. Naar mate ik ouder werd ben ik een fanatiek toeschouwer gebleven, tot aan 2012, toen meldde ik mij aan als lid van onze club.

Ik behaalde mijn Basisofficial licentie (2014) om mijn steentje bij te dragen aan de aan de Rally sport . Het is voor mij een mix van verantwoordelijkheid en gezelligheid! Om samen met de official teams zorg te dragen voor de veiligheid van het publiek, de deelnemers en het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is het genieten van de rally en van het fijne contact met de mede officials. Ik ben een persoon die niet stil wil blijven staan, maar juist een stap verder wil komen! In begin van dit jaar heb ik de kans gekregen om deel te nemen aan de cursus hoofdofficial, en ik heb nu mijn hoofdofficiallicentie op zak. Kort hiervoor kwam een plaats vrij in het bestuur van het ARC, waarop ik mijn stoute schoenen aantrok en mij heb aangemeld als kandidaat. Op 20 januari op de jaarvergadering van de club ben ik gekozen als bestuurslid en op 19 januari 2018 als voorzitter.


Saskia van Meel
Secretaris en webmaster

www.saskiavanmeel.nl

Mijn naam is Saskia van Meel, ik ben 35 jaar jong. In het dagelijks leven ben ik werkzoekende/ zit ik in de ziektewet. Iedereen weet inmiddels wel van mijn ongeluk. Hier ben ik nog steeds zoet mee. In 2016 ben ik gekozen tot secretaris van de ARC.

Mijn rally verhaal gaat schrikbarend snel. Voor ik kennis maakte met de ARC kende ik de Dakar, maar daar hield mijn rallykennis toch wel op…  In 2013 maakte ik samen met mijn toenmalige vriend mijn eerste GTC Rally mee. Ik liep met banden te sjouwen en zag oranje van de bandenkrammen. Ik heb dat jaar maar een paar auto’s zien rijden, maar wat vond ik dat gaaf.

Ik was onmiddellijk enthousiast en dus heb ik in 2014 mijn basisofficial licentie gehaald. In 2014 was ik al assistent KP Coördinator Wernhout, in 2015 KP Coördinator van Rijsbergen en zat ik voor het eerst mee boven op kantoor in de voorbereiding. In 2016 heb ik de hele GTC Rally met Jesper op kantoor gezeten. Ook in 2018 kort op kantoor, maar mijn ongeluk maakte dat te moeilijk. Gelukkig in 2019 terug op de vertrouwde plaats. Op kantoor, en later mee opruimen. Heerlijk!
Nu al jaren bestuurssecretaris en 2019 herkozen voor de komende drie jaar.


Jesper Oomen
Penningmeester

Ik ben Jesper Oomen, 35 jaar en woonachtig in Rijsbergen. Al jaren werkzaam bij de Multimate in Zundert.

De mooiste rally van het jaar vind ik de East Belgian Rally omdat we hier een weekendje van maken en samen op de vooravond en de avond na de rally samen lekker wat kunnen nuttigen.


Rudy van der Linden
Algemeen bestuurslid

Ik ben Rudy van der Linden en al lid van de Achtmaalse Rally Club sinds 1997. Al jaren ben ik als official te vinden bij de vele Nederlandse en Belgische rally’s waar wij als ARC gaan helpen om de veiligheid en orde te waarborgen. Dit doe ik al jaren met veel plezier.

Ook bij “ons eigen evenement” de GTC rally ben ik actief om die veiligheid samen met mijn broer in de praktijk te waarborgen in de vorm van assistent chief safetey.

Daar ik in de club door de jaren goede vrienden en kennissen heb gemaakt gaat ook het belang van onze club mij erg aan het hart. Toen ik afgelopen jaar op de algemene leden vergadering hoorde dat wij voor onze club slechts een bestuur hadden dat uit 4 personen bestond dacht ik bij mezelf daar iets aan te doen. Dus door mij verkiesbaar te stellen en zo te kunnen zorgen om mee te denken en te gaan beslissen met alle voorkomende items waar een bestuur mee te maken heeft en dus zo ook het democratisch beslissen te kunnen bevorderen.

Want zonder een goed en eerlijk bestuur zou de club snel het bestaansrecht gaan verliezen. Verder wil ik iets kunnen betekenen voor de personen die ideeën, meningen of vragen hebben richting bestuur of ARC in het algemeen. Daarin wil ik ook figureren als een tussenpersoon die makkelijk aan te spreken is om zo de drempel zo laag mogelijk te houden.

Op 11 januari 2019 gekozen als algemeen bestuurslid.


Roberto de Looijer
Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Roberto de Looijer, 18 jaar en een zeer ambitieuze en dynamische jongen die al jaren als official de Rally Sport een warm hart toe draagt zowel lokaal, landelijk en voor onze zuiderburen.

Ik zou mezelf als ik gekozen word zien als schakel tussen de clubleden en het bestuur, om eventuele adviezen en problemen binnen de club terug te koppelen, en mede op te lossen. Ik vind het erg belangrijk voor de eenheid van de club!  Een combinatie van ondersteunen van bestuursleden, en het vervullen van taken binnen het bestuur volgens de reglementen.

Met mijn jonge leeftijd wil ik graag mijn steentje bij dragen, met hedendaagse visie, nieuwe leden werving, zodat de club nog lang mag voort bestaan. Ik sta open om veel te leren van de bestuursleden en oud bestuursleden, om zo de functie als bestuurslid optimaal te kunnen vervullen.

Daarom acht ik mij waardevol voor deze functie als bestuurslid. Ik ben bereid om mijn tijd te investeren en in te plannen waar nodig om het bestuur op deze manier van dienst te kunnen zijn. Ik hoop voor een sociaal beleid in het bestuur en hoop ook dat ik gekozen wordt als algemeen bestuurslid om het bestuur verder te helpen met hun taken voor nu en de toekomst.

Op 11 januari 2019 gekozen als algemeen bestuurslid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *