Vol trost mogen wij jullie melden dat onze Secretaris Mark Kastelijn gaat trouwen met zijn geliefde Annette van den Berg. Zowel de plechtigheid op het gemeentehuis als de kerkelijke inzegening in de Antonius Kerk in Best zal plaatsvinden op 01-10-2011.

Via deze weg willen zij alle leden van de Achtmaalse Rally Club uitnodigen om bij de kerkelijke inzegening en receptie aanwezig te zijn. Als je bij de feestelijkheden aanwezig wilt zijn willen zij vragen om even dit door te geven via een mailtje of belletje naar Mark. Laat even specifiek weten waarbij je zult zijn zodat ze genoeg stoelen en of koppen koffie klaar kunnen zetten. Op de kaart kun je details lezen.

Speciale uitnodiging voor leden van de Achtmaalse Rally Club
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *