Over enige tijd is het weer zo ver, de GTC Rally 2013 zal dan worden verreden en wel op:

Vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2013

Het evenement gaat terug naar 2 dagen en ‘de nacht’ komt terug. We kunnen spreken van een bomvol rallyweekend. De Stichting Autosport Zuid West Brabant is al hard bezig om alles weer te regelen voor 2013. Om het evenement van 2013 tot een succes te maken hebben we jouw hulp nodig. Niet alleen tijdens het weekend hebben we hulp nodig maar ook ervoor en erna.

Het volgende moet er zoal gebeuren: uitrijden materiaal, begeleiding verkenningen en technische keuring, opbouwen van KP’s en VIP punten en nog heel veel meer!!! Als het evenement is afgelopen is moet alles ook weer opgeruimd worden en daar staan we al jaren met te weinig mensen voor. Probeer op de zondag maar zeker ook de maandag een helpende hand toe te steken. We willen je vragen om tijd vrij te maken. Uiteraard zijn jouw familieleden, vrienden en kennissen van harte welkom om ook mee te helpen. Sterker nog alle hulp is welkom. Kijk aub in de agenda laat ons weten wanneer je kan helpen.

Wij kunnen het niet alleen!!!

We maken een planning van 2 weken, 1 week ervoor en 1 week erna. Hoe duidelijker en uitgebreider we weten wanneer je kan komen helpen des te beter kunnen we het werk inplannen en verdelen. Ook al is het maar een paar uur dat je kan komen helpen (bijvoorbeeld in de avonduren) alle hulp is welkom. Wij houden rekening wie we welke opdrachten geven dus als je fysieke klachten hebt maar wel wil komen helpen dan houden we hier rekening mee. Ook al heb je al een een specifieke taak binnen de organisatie (coördinator / verbindingen / wedstrijdleiding) dan willen we nog steeds graag weten wanneer je aanwezig bent. Kijk dus alvast in de agenda en laat het ons zo spoedig mogelijk weten.

Doorgeven graag via de e-mail en zo uitgebreid / duidelijk mogelijk via .

GTC Rally 2013
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *