Op 10 juli 2021 word de GTC Rally verreden. Waarschijnlijk in jouw buurt, daarom ben je op deze pagina beland. Wij doen zo goed mogelijk ons best om je van extra informatie te voorzien. Op maandag 5 juli beginnen wij met opbouwen en wij hopen op dinsdag 13 juli helemaal opgeruimd te zijn.

Kunt u uw vraag niet vinden dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan altijd via . Wij zullen dan proberen uw vraag te beantwoorden of iemand te vinden die de vraag kan beantwoorden.


Waar word er gereden?
Wij rijden dit jaar in Achtmaal, de Hel, Achtmaal Ostaaijen, Rijsbergen en Klein Zundert.


Wat doen jullie allemaal?
Het beste, leukste, gezelligste beeld krijg je als je naar onze foto’s 2018 of foto’s 2019 kijkt.


Bezoekersinfomatie!


Hoe kan ik helpen?
Dit is onze favoriete vraag. Wij hopen gewoon dat je hier gekomen bent om deze vraag te stellen. Ja je kunt ons helpen. Wij moeten ontzettend veel doen. Stuur een mailtje naar en wij informeren je over alles wat er gedaan moet worden en wat je kunt doen. Om je een klein idee te geven:

  • Banden uitrijden.
  • Hekken zetten
  • Lintjes trekken
  • Borden in de grond planten.
  • Containers en dixies naar de proeven rijden

Heb je toevallig een BE rijbewijs?
Geweldig!! Er moeten ook aanhangers en lichtmasten verplaatst worden. Dit mag alleen met een BE rijbewijs i.v.m. het gewicht van dit materiaal.


Waar doe je dat voor?
Ook een goede vraag. We hopen dat je het doet omdat je ons hard ziet werken en je wilt meehelpen…. Maar mocht dat niet het geval zijn. Wij zorgen voor een hapje en drankje tijdens het werken. Hopelijk heb je dan zoveel plezier met ons gezellige team dat je volgend jaar gelijk weer komt… Wij bieden geen (vrijwilligers)vergoedingen.


Official worden?
De meeste jaren kunnen wij altijd hulp gebruiken om de KP’s dicht te krijgen. Maar wij hebben dit jaar een overschot aan officials.


Waarom is mijn straat afgesloten?
Op zaterdag 10juli 2021 rijden wij de GTC Rally. Als jouw straat afgesloten is dan rijden wij hier of hier dicht in de buurt. Druk op de knop voor een overzichtskaartje.


Wie organiseert deze rally?
De GTC Rally is een organisatie van Stichting Autosport Zuid-West Brabant.
Hieronder kun je onze contactgegevens vinden.

Hofdreef 20
4881 DR Zundert
Nederland

+31 (0)76 596 3006  

https://www.gtcrally.eu


Hoe kan ik aan toegangskaarten komen?
Deze zijn nog niet te krijgen. Als de corona regels het toestaan komen deze te koop via https://www.gtcrally.eu


Er liggen banden in mijn straat, waar zijn die voor?
Als de rally straks in jouw straat voorbij komt dan willen wij niet dat zij hoeken afsnijden en hoeken beschadigen. De banden zorgen ervoor dat ze dit niet doen. Deze halen wij na de rally ook weer op.


Er staan hier ineens vaten, wat doen die hier? Word hier afval gedumpt?
Onze vaten zijn zoveel mogelijk gemerkt met GTC Rally/ Stichting autosport stickers. Deze zijn bedoelt om stroomkastjes te beschermen, hoeken te beschermen of om een chicane te creëren. Deze zijn voor de rally vaak nog leeg. Tijdens de rally zitten deze vol met water. Na de rally worden deze door ons ook weer opgehaald.

GTC FAQ 2021
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *