Welkom op de site van de Achtmaalse Rally Club, een club voor enthousiaste autosport liefhebbers. Hier kun je informatie vinden wat onze club doet, bij welke evenementen we te vinden zijn en indien mogelijk, foto’s van evenementen waar we geweest zijn.

Wat doet de Achtmaalse Rally Club

Uiteraard is de Achtmaalse Rally Club zéér nauw betrokken bij de organisatie van de GTC Rally. Maar wij doen meer, ook andere rally’s, rallysprints en oldtimerevenementen in binnen- en buitenland kunnen op onze medewerking rekenen, wij verzorgen daar de baanposten, tijdcontroles en dergelijke.

Deze vaardigheden moeten aangeleerd worden dus verzorgen wij ook cursussen welke opleiden tot gelicentieerd rally-official. De examens hiervoor worden afgenomen door de Sectie Rally’s van de KNAF, de Nederlandse Autosport bond.

Waar gaat de Achtmaalse Rally Club naartoe? Naast dat we allemaal rally’s bezoeken, worden er jaarlijks ook enkele ontspannende bijeenkomsten georganiseerd zoals puzzelritten en een BBQ. Kijk voor een actueel overzicht in onze kalender.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *