Komende 6 en 7 september gaat de 53 ste Omloop van Vlaanderen verreden worden in de omgeving van Roeselare België.

Hier is de ARC vroeger diverse jaren wezen helpen met veel baanposten. Dit jaar is er een beroep gedaan bij de ARC om weer te komen helpen op zaterdag 7 september. Zo het er nu voor staat wordt onze hulp gevraagd op mogelijk div klassement proeven. Als we meer info hebben van welke kp en van tijden dan melden we dat.

Dit evenement telt mee voor de kampioenschappen van België en Nederland. Er is voor een overnachtings plaats gezorgd in Munchhof te Langemark. Graag zien wij jullie positieve reactie tegemoet. Zodat we de Hollanders daar flink kunnen aan moedigen als ze langs komen.

Omloop van Vlaanderen
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *