Het is echt gaaf om bij de testen aanwezig te kunnen zijn. Een praatje maken met de dan ontspannen rijders en navigatoren. Dan natuurlijk ook de handtekeningen op een rallyshirt laten zetten. Ik ga nu mijn 11 de jaar in als official hier en zodoende weet ik de 4 verschillende testplaatsen te liggen. Ze hebben dan een teststuk van zo,n 5 km door de wijnvelden. Ze rijden dan het parkoers af en draaien dan en komen tegengesteld weer terug . Dit doen ze dan meestal 2 maal en hebben dan een half uur service. Zo’n testdag is dan van 9.00 u tot 18.00 uur. Op zo’n dag ga ik dan 7 of 8 verschillende punten aan de proef bekijken.

A.s dinsdag gaan we de verkenning draaien van kp Grafschaft. Vrijdag draaien we Kp Mittelmosel. Zondag draaien we dan kp Grafschaft waar we al om 4.15 u op onze post moeten staan. Een drukke week dus maar echt de moeite waard. En dan zitten mijn 3 weken vakantie met div. voorbereidingen er hier weer op. En nu maar hopen dat hij het volgende jaar weer in de WRC kalender opgenomen word.

Groetjes uit een druilerig Wintrich.
Tom

Foto’s voorbereidingen in Duitsland
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *