Op zaterdag 10 juli 2021 gaat de mooiste leukste en beste Rally van deze regio weer van start, namelijk onze eigen GTC rally. Je leest het goed, toch terug naar één dag. Deze rally kan niet tot stand komen zonder de hulp van onmisbare mensen, namelijk JULLIE!

Daarom ook onze vraag aan jullie. In de week voorafgaand aan het evenement , tijdens en na het evenement zouden wij jullie hulp heel erg hard kunnen gebruiken.  Kun je en wil je komen helpen (al is het maar een uurtje per dag) zouden wij hier heel erg mee geholpen zijn. Want zonder jullie geen GTC rally!

Het opbouwen vindt plaats vanaf maandag 5 t/m vrijdag 9 juli 2021
Het opruimen vindt plaats vanaf zaterdag 10 t/m dinsdag 13 juli 2021

Hoe duidelijker en uitgebreider je aangeeft wanneer je kan komen helpen des te beter kan het  ingepland worden.  Als je mogelijk fysieke klachten hebt geef het door zodat er rekening mee gehouden kan worden. Voorkeuren voor werkzaamheden en ideeën zijn van harte welkom. Overnachten is waarschijnlijk ook mogelijk. Graag tijdig aangeven zodat we dit voor je kunnen plannen.

Vragen mogen altijd gemaild worden. Dan gaan wij zo snel mogelijk antwoord geven.  We hebben er zin in. Laat ons ook even weten als je al een andere functie hebt binnen de GTC Rally. Dan zetten wij dat in ons bestand erbij.

Met vriendelijke groet,

Bestuur
Achtmaalse Rally Club

GTC Rally komt eraan!!!
Deel deze post:

2 thoughts on “GTC Rally komt eraan!!!

 • June 13, 2021 at 09:37
  Permalink

  Ik zou wel kunnen helpen
  Maandag van 10:00 tot 1700
  Dinsdag van 14:00 tot 18:00
  Woensdag van 14:00 tot 18:00
  Donderdag van 14:00 tot 18:00
  Vrijdag van 14:00 tot 18:00

  Reply
  • June 13, 2021 at 13:17
   Permalink

   Ik heb je een mailtje gestuurd!
   Gezellig!!!!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *