Op zaterdag 9 juli 2022 gaat de mooiste leukste en beste Rally van deze regio weer van start, namelijk onze eigen GTC rally. Je leest het goed, toch terug naar één dag. Deze rally kan niet tot stand komen zonder de hulp van onmisbare mensen, namelijk JULLIE!

Daarom ook onze vraag aan jullie. In de week voorafgaand aan het evenement , tijdens en na het evenement zouden wij jullie hulp heel erg hard kunnen gebruiken.  Kun je en wil je komen helpen (al is het maar een uurtje per dag) zouden wij hier heel erg mee geholpen zijn. Want zonder jullie geen GTC rally!

Het opbouwen vindt plaats vanaf maandag 4 t/m vrijdag 8 juli 2022
Het opruimen vindt plaats vanaf zaterdag 9 t/m dinsdag 12 juli 2022

Hoe duidelijker en uitgebreider je aangeeft wanneer je kan komen helpen des te beter kan het  ingepland worden.  Als je mogelijk fysieke klachten hebt geef het door zodat er rekening mee gehouden kan worden. Voorkeuren voor werkzaamheden en ideeën zijn van harte welkom. Overnachten is ook mogelijk, dan graag met spoed doorgeven.

Vragen mogen altijd gemaild worden. Dan gaan wij zo snel mogelijk antwoord geven.  We hebben er zin in. Laat ons ook even weten als je al een andere functie hebt binnen de GTC Rally. Dan zetten wij dat in ons bestand erbij.

Met vriendelijke groet,

Bestuur
Achtmaalse Rally Club

GTC Rally 2022, Alle hulp weer zeer welkom!!
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *