De Rally van de Grensstreek is een regelmatigheidsrally voor klassieke auto’s. De Rally van de Grensstreek wordt verreden in het grensgebied van Noord-Brabant en de Belgische Kempen. Een aantal jaren geleden hebben wij ook al assistentie verleend aan dit evenement. Wij zijn nu wederom gevraagd om te assisteren bij de editie van 2011. Op zondagmorgen 17 april 2011 om 09:00 uur zal er op het terrein van Jaiselings Royal Palace in Wernhout een drivingtest gehouden worden. Hierbij is sprake van een slalom, stop à cheval en enkele lussen op onverhard. De tijd die de deelnemers hiervoor krijgen is ongeveer 1,5 minuut en zij zullen om de minuut starten. In totaal gaat deze drivingtest ongeveer een uur in beslag nemen.

De organisatie van de “Rally van de Grensstreek” vraagt om assistentie van 9 personen, verdeeld over TC-in en TC-uit / controle op correct uitvoeren van de tests en het meten van tijden. Als je zin hebt kun je daarna op een andere lokatie nogmaals assisteren bij een andere test.

Heb je zin om te helpen? Stuur dan een mail naar

Rally van de grensstreek
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *