Gisteravond hebben we een geslaagde ALV gehad en we mochten over de opkomst niet klagen. De verkiesbare bestuursleden zijn herkozen en beginnen vol enthousiasme aan hun volgende periode van 3 jaar. Deze willen we dan ook feliciteren en succes wensen de komende 3 jaar.

Verder werd bekend dat de eerste uitnodigingen binnenstromen maar dat over het merendeel van de rally’s van 2011 nog nauwelijks iets bekend is. Hier een aantal feitjes…

• De Exotic Green Rally van 2010 is door de rijders/navigatoren als de beste rally van 2010 beoordeeld met een rapport cijfer van 7.6. De stichting bedankte tijdens de ALV allen die betrokken waren om dit resultaat te behalen. Hopelijk halen we dit jaar een nog beter resultaat.
• We zijn gevraagd door de TankS Rally om 2 KP’s te draaien op de zaterdag, en wel 1 in de ochtend (Lindedijk) en de andere ‘s avonds (Nagelerweg). De laatste zal op een industrieterrein gereden worden.
• Ook zijn we gevraagd om een aantal officials te leveren voor de “Rally van de Grensstreek”op 17 april. Deze rally zal worden gereden met klassieke auto’s. De Exotic Green Rally zal dit jaar voor de 25ste keer gereden worden, en de hoofdsponsor Exotic viert dit jaar zijn 10 jarige bestaan. Dus laten we daar een leuk feestje van maken.
• Sponsoring wordt steeds belangrijker tijdens de rally, daarom zullen jullie betrokken worden om naar nieuwe sponsoren, adverteerders te zoeken of naar afnemers van de VIP kaarten voor de komende Exotic Green rally. Hier zal later meer over bekend worden gemaakt. Al dan niet via de website of per email. Voor degene die nog niet in bezit zijn van de licentie “Basis official” dan kan je op cursus in Best (13-2), Zandvoort (18-2), Hellendoorn (19-2) en Stroe (23-2). Heb je belangstelling stuur dan een mailtje naar .
• Waarschijnlijk komt er een eenmalige aanbieding voor een ARC trui, de kosten zullen tussen de 30 en 40 euro bedragen. De leden zullen gevraagd worden of hier voldoende interesse voor is.

En tot slot een oproepje aan alle leden, zorg ervoor dat het bestuur jouw actuele email adres, huisadres en telefoonnummer weet zodat we jullie kunnen bereiken.

Algemene ledenvergadering 2011
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *