Na rijp beraad heeft de Stichting Autosport Zuid West Brabant het besluit genomen om de 2012 editie van de Exotic Green Rally wederom op één dag, 7 juli 2012, te verrijden.

Op dit moment wordt gewerkt aan een tijdschema met 16 klassementsproeven voor de Exotic Green Rally en 6 klassementsproeven voor de R Sport-Cars Short Rally. In vergelijking met de 2011 editie keren de klassementsproeven Wouwse Plantage en De Lent naar verwachting van wedstrijdleider Jurgen Verpalen terug in het schema: “Als alles wat we in de planning hebben staan ook daadwerkelijk rond komt, dan beginnen we op vrijdag met de verkenningen, technische keuring en de documentencontrole. Op zaterdag krijgen de deelnemers aan de Exotic Green Rally bijna 200 kilometer klassementsproef te verwerken.

Exotic green rally zal wederom op 1 dag verreden worden
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *