De ARC is gevraagd of er leden zijn die zin hebben om te komen helpen bij de vechtdal rally. Op zaterdag 22 juni 2013 wordt rond Hardenberg de Autosoft Vechtdal Rally verreden. Dit evenement telt uiteraard weer voor de diverse kampioenschappen mee.

Omstreeks 09:00 uur beginnen met opbouwen zodat alles op tijd gereed is. De laatste instructies worden aan de start gegeven omstreeks 11:00 uur. Een half uur later, om 11:29 uur, gaat iedereen naar zijn of haar post. De start van de eerste voorrijder, de 000, is gepland om 11.59 uur. De starttijden van de 1e deelnemer zijn voor deze KP 12.59, 15:07 en 17.15 uur. De verwachting is omstreeks 19:00 uur klaar te zijn met opruimen.

Voor meer informatie over het evenement, kijk ook eens op www.vechtdalrally.nl
Heb je zin geef je zelf zo spoedig mogelijk op via .

Vechtdal rally 2013
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *