Omdat de geplande puzzelrit van 2011 ging helaas niet doorging willen we het jaar 2012 beginnen met een avond puzzelrit als eerste ARC evenement. Vorige keer was het een succes en hopelijk gaan we het dit jaar met de avond puzzelrit dunnetjes over doen. De puzzelrit is zaterdag 11 februari met de start van het eerste team om 18.30 uur.

De route is uitgezet door Martin Veldhuizen en Johan van Eekelen en zit vol uitdagingen voor de oude puzzelrit rotten en nieuwkomers. Een extra uitdaging is toch wel de donkere avond van 8x en omgeving. Zij verwachten dat er een kleine 3,5 uur over gereden zal worden.

Graag willen we weten of je mee gaat doen. ( aanmelden verplicht op ) Verzamelen bij het ARC clubgebouw vanaf 18.00 en binnen melden voor aanvang van de puzzelrit. Na afloop van de puzzelrit wordt de winnaar bekend gemaakt en willen we afsluiten met een drankje voor alle teams en helpers.

Wij zien je graag op 11 februari.

ARC Puzzelrit 2012
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *