Het nieuwe Rally seizoen staat weer voor de deur en zal zaterdag losbarsten met de Circuit Short Rally in Zandvoort op Circuit Zandvoort. En een week later reizen wij alweer af naar Haspengouw om voor de eerste keer dit jaar als official op te treden.

Echter heeft de KNAF weer een reeks van kleine wijzigingen aangebracht in het reglement. Zo start de 00 wagen niet meer 30 minuten voor de eerste deelnemer, maar 20 minuten.

Een tweede puntje, en wel zo belangrijk is dat de tijdskaart veranderd is. Zeg maar gerust een hele nieuwe tijdskaart in het leven is geroepen om het makkelijker of eenvoudiger te maken. Had vorig jaar elke KP zijn eigen tijdskaart, wordt dit nu per sectie ingevuld (bv vanaf Parc Ferme out tot de hergroepering met alle tussenliggende KP’s), en op het formulier van boven naar beneden. Hier vind je een voorbeeld van de nieuwe tijdskaart met invulinstructies. Neem deze van te voren alvast door zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Nieuw seizoen, nieuwe regels
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *