De Exotic Green Rally 2011 zit er weer op, al wordt er nog op de diverse proeven hard gewerkt om alles op te ruimen en in orde te maken. Eén ding wou ik jullie toch niet onthouden. Op KP Etten Leur werd ik aangesproken door Rob van de Pas, deze liet mij de onderstaande foto zien die hij mij ook gemaild heeft. Nadat ik hem bedankte voor de foto mailde hij het volgende…

Beste Cor, Graag gedaan. Het was de eerste keer dat ik een rally bezocht en ik was onder de indruk van de organisatie, inclusief jullie werk. Groet, Rob.

Vanaf deze plaats danken wij iedereen die hebben meegeholpen om er weer een geslaagd evenement van te maken, ondanks dat het terug ging naar een ééndaags evenement was het werk er niet minder om. En hopen jullie volgend jaar weer te mogen begroeten.

Bewaren

Complimenten
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *