Donderdag 30 juni jl. vond in het Princeville Hotel te Breda de presentatie van de 25e editie van de Exotic Green Rally, de M-Sport Cars Short Rally en de GTC City Racing plaats. Dit evenement word op 9 juli 2011 verreden.

De presentatie was in handen van Marco Schillemans. In tegenstelling tot wat de oorspronkelijke plannen waren zal Marco niet bij Ferdi Biesheuvel instappen. Ferdi heeft nl. een vinger gebroken en is daardoor niet in staat om te gaan rijden. De stoel van de navigator in de Nissan 350Z van Theo van den Berg was inmiddels ook al vergeven en zo zag een deelname dit jaar er niet in. Op het laatste moment werd echter bekend dat de hotseat bij Han Hoendervangers vakant was.

Lees verder het bericht op ESN Event and Sport News. Bron tekst Edwin Hengelman – EventandSportNews

Exotic Green Rally, Compact maar uitdagend
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *