De Rally van Ieper moet nog gereden worden maar over enkele weken is het weer zo ver de Exotic Green Rally / MSport-Cars Short Rally en de GTC City Racing worden dan verreden. Zoals bij iedereen inmiddels wel bekend zal de rally op 1 dag verreden worden, nl. op zaterdag 9 juli 2011.

Heel veel mensen binnen rally Nederland kijken met bovengemiddelde interesse naar de nieuwe opzet dus we gaan onze uiterste best doen om er een mooi evenement van te maken. Om dit alles mogelijk te maken vragen we om jouw hulp en deze is hard nodig. Niet alleen op de wedstrijddag hebben we hulp nodig maar zeer zeker ook op de dagen ervoor en erna. We kunnen simpelweg niet zonder hulp……….

Anders dan voorgaande jaren willen we dit jaar zo exact mogelijk weten wanneer en hoe laat je kan komen helpen. Hoe duidelijker we dit op papier hebben des te beter we het werk kunnen verdelen en plannen. Ook al is het maar een paar uur dat je kan komen helpen (bijvoorbeeld in de avonduren) alle hulp is welkom.

Mochten er speciale wensen of opmerkingen zijn geef deze dan ook door. (Bijvoorbeeld: geen zwaar werk ivm rugklachten). Mail naar

Exotic Green Rally
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *