Traditioneel huldigen de KNAF en de Rallye Club Holland (RCH) de kampioenen tijdens een afsluitende feestavond. De organisatie van deze feestavond is dit jaar in handen van de St. Autosport Zuid West Brabant en de Achtmaalse Rally Club.

De feestavond wordt gehouden op 17 december 2011 in Van der Valk HOTEL PRINCEVILLE in Breda.

Iedereen, die op één of andere wijze betrokken is bij de Nederlandse rallysport, is welkom op dit feest. Dus niet alleen de kampioenen en hun teams, maar alle rijders, navigatoren, hun servicemensen, de officials, de organisatoren en hun helpers, en niet te vergeten de persmensen zijn harte welkom op deze feestavond.

Organisatie huldiging kampioenen in handen St. Autosport Zuid-West Brabant
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *