ETTEN-LEUR – De organisatie van de Exotic Green Rally moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Uitzendorganisatie Exotic Green trekt zich na de editie van 2012 terug als belangrijkste geldschieter van het evenement. Exotic Green-directeur John van der List legt uit dat zijn bedrijf de rally met veel plezier heeft gesponsord, maar dat hij het na zes jaar genoeg vindt.

“Onze onderneming verandert deze zomer van naam. Exotic Green is straks dus echt verleden tijd. We willen onze nieuwe naam en logo kort na de rally bekendmaken”,
aldus Van der List. Die bedrijfsnaam zal vanaf het nieuwe voetbalseizoen op de shirts van NAC prijken. Het uitzendbureau maakte vorige week bekend dat het de nieuwe rugsponsor van de Bredase voetbalclub wordt.

John Elst, organisator van het autosportevenement, was vorig jaar al door Van der List op de hoogte gebracht van zijn besluit. “Ja, ik wist het al wat langer, maar we hadden afgesproken het nog niet naar buiten te brengen. Dit jaar heet de wedstrijd niet voor niets nog de Exotic Green Rally”, laat Elst noteren

Hij heeft nog geen nieuwe hoofdsponsor gevonden. “Nee, maar we hebben nog even de tijd. Economisch gezien gaat het niet best, maar wij denken voldoende gegadigden te hebben die interesse hebben om onze sponsor te worden. De naam van de geldschieter zal net als bij Exotic Green en daarvoor BHV aan de rally worden verbonden.” Volgens Elst dient een hoofsponsor voor minimaal drie jaar een contract te ondertekenen. “Het heeft geen zin om de rally om het jaar van naam te laten veranderen. Vandaar die termijn van minstens drie jaar.”

De organisatie wil graag Etten-Leur als uitvalsbasis houden. “We hebben het goed naar onze zin in deze gemeente. Zaterdag 7 juli wordt een mooie dag.”

De komende maanden gaat John Elst in gesprek met mogelijke sponsors.

Bron: BN de Stem

Exotic green stopt als sponsor van rally
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *