Zoals jullie allemaal weten zal op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober 2015 de GTC Rally 2015 verreden worden. Stichting Autosport Zuid West Brabant en de ARC zijn hard bezig om alles weer geregeld te krijgen.

We willen graag weten of er mensen zijn die samen met ons de schouders eronder willen zetten. Vooraf om te helpen met het ophalen en uitrijden van de materialen en erna vanaf zaterdag mee te helpen met opruimen. Wij stellen het zeer op prijs als jullie één of meerdere dage…n komen helpen. Uiteraard zijn familieleden, vrienden en kennissen van harte welkom om ook mee te helpen. Alle hulp is welkom. Kijk in je agenda en laat ons zo spoedig mogelijk weten wanneer je kan komen helpen. Het opbouwen vindt plaats vanaf maandag 5 t/m vrijdag 9 oktober.

Het opruimen vindt plaats vanaf zaterdag 10 t/m dinsdag 13 oktober Hoe duidelijker en uitgebreider je aangeeft wanneer je kan komen helpen des te beter kan het ingepland worden. Als je mogelijk fysieke klachten hebt geef het door zodat er rekening mee gehouden kan worden.

Doorgeven graag via de e-mail en zo uitgebreid / duidelijk mogelijk via . (naam, telefoonnummer, data/ tijden dat je kunt helpen.)

Graag zien wij jullie positieve reactie tegemoet.

Gezocht, extra vrijwilligers
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *