Zoals jullie allemaal weten zal op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober 2016 de GTC Rally 2016 verreden worden. Stichting Autosport Zuid West Brabant en wij zijn hard bezig om alles weer geregeld te krijgen.

We willen graag weten wie er samen met ons de schouders onder willen zetten. Vooraf om te helpen met het ophalen en uitrijden van de materialen en vanaf zaterdag mee te helpen met opruimen. Wij stellen het zeer op prijs als jullie één of meerdere dagen komen helpen. Alle hulp is welkom.

Het opbouwen vindt plaats vanaf maandag 3 t/m vrijdag 7 oktober
Het opruimen vindt plaats vanaf zaterdag 8 t/m dinsdag 12 oktober

Hoe duidelijker en uitgebreider je aangeeft wanneer je kan komen helpen des te beter kan het ingepland worden. Als je mogelijk fysieke klachten hebt geef het door zodat er rekening mee gehouden kan worden.

Doorgeven mag via de e-mail

Bewaren

Hulp nodig!
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *