Wie heeft er zin om in het weekend van 9 en 10 september mee te gaan?  Waar naar toe vraag je je af?

1)  Inmiddels al een aantal jaar geleden, zijn wij benaderd voor het begeleiden van de Autodag op Zonhove. Nu wordt er naast de autodag ook een Bike en Trike dag georganiseerd waarbij de bewoners een rondje over het terrein mogen rijden achterop een trike.  Je begrijpt dat het hierbij niet handig is als er andere mensen over het terrein rijden, lopen of fietsen. De Bike en Trike dag 2017 is op zaterdag 9 september.

De ARC is gevraagd om het terrein af te sluiten en de bezoekers te begeleiden naar de locatie waar ze evt. kunnen gaan kijken. Hier hebben we ongeveer 10 man voor nodig. Heb je zin om de bewoners van Zonhove een onvergetelijke dag te bezorgen meld je dan nu aan.

2)  Op zondag 10 september is van 11.00 – 17.00 uur het dorpsfeest in Achtmaal. Een aantal van ons zijn hier al bij als verkeersregelaars, maar nu zijn we ook nog op zoek naar een paar mensen die in de GTC Rally kraam willen staan. De markt is van 11.00 uur tot 17.00 uur. De kraam opbouwen vanaf ongeveer een half uur van te voren. Het is vooral een gezellige dag. Waarin je informatie geeft aan mensen die dat willen. Graag horen we als je mee kunt komen helpen. Al is het maar een paar uurtjes!!


Bewaren

Bewaren

Kom ook gezellig mee!!
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *