Beste leden,

Begin dit jaar ben ik door jullie verkozen als voorzitter van de Achtmaalse Rally Club en hier ben ik eenieder ook zeer dankbaar voor. Het is een zeer bewogen jaar geweest met ons rallyevenement welke naar juli verplaatst is en de verhuizing van de club i.v.m. de verhuizing van Piet en Ria.

Tijdens deze periode zijn er helaas in privé- en werksfeer veel zaken bij mij veranderd waardoor ik wellicht niet altijd even correct heb kunnen handelen of reageren zoals een goed voorzitter dit zou moeten doen. Mocht ik gedurende deze periode mensen beledigd of gekwetst hebben dan bied ik hierbij voor hun mijn excuus aan.

Aangezien we richting het einde van het jaar gaan en ik steeds intensiever thuis en op het werk de zeilen bij moet zetten heb ik gemerkt dat ik niet de volledige focus op de rallyclub kan richten. De ARC is een mooie club vol passie en geschiedenis en het zou zonde zijn als ik hier als voorzitter geen goede sturing kan geven, dat verdient onze club namelijk niet.

Dit alles heeft mij doen besluiten om per heden mijn functie als voorzitter neer te leggen en af te treden. Tijdens de Algemene Leden Vergadering zal ik officieel mijn functie neerleggen en uit het bestuur treden.

Het spijt me oprecht dat ik na 1 jaar aftreed, dit is ook zeker mijn intentie niet geweest toen ik de functie aanvaarde, maar helaas lopen bepaalde zaken in het leven anders dan dat je deze op voorhand had voorzien. Ik hou het er dan ook maar op dat het voor nu mijn tijd niet had mogen zijn.

Dit betekend dat ik jullie als leden wil vragen bij jezelf na te gaan of je een functie van voorzitter ziet zitten en jezelf bij ons te melden.

Het ga jullie goed.

Met vriendelijke groet,

Dennie Rovers
Voorzitter Achtmaalse Rally Club

Bewaren

Aftreden van onze Voorzitter
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *