Op 14 juli 2018 gaat de mooiste leukste en beste Rally van deze regio weer van start, namelijk de GTC rally. Je leest het goed, we rijden alleen zaterdag. Deze rally kan niet tot stand komen zonder de hulp van onmisbare mensen, namelijk JULLIE!

Daarom ook onze vraag aan jullie. In de week voorafgaand aan het evenement , tijdens en na het evenement zouden wij jullie hulp heel erg hard kunnen gebruiken.  Kun je en wil je komen helpen (al is het maar een uurtje per dag) zouden wij hier heel erg mee geholpen zijn. Want zonder jullie geen GTC rally!

Het opbouwen vindt plaats vanaf maandag 9 t/m vrijdag 13 juli 2018
Het opruimen vindt plaats vanaf zaterdag 14 t/m dinsdag 17 juli 2018

Opgeven kan via
Vanaf dit jaar zul je direct reactie krijgen van .

Hoe duidelijker en uitgebreider je aangeeft wanneer je kan komen helpen des te beter kan het ingepland worden.  Als je mogelijk fysieke klachten hebt geef het door zodat er rekening mee gehouden kan worden. Voorkeuren voor werkzaamheden en ideeën zijn van harte welkom. Overnachten is ook mogelijk. Graag tijdig aangeven zodat we dit voor je kunnen plannen.

Bron foto’s: Kees Nouws en Saskia van Meel

Zonder jullie geen GTC Rally!
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *