Onderstaande bericht hebben wij verzonden naar onze leden.

Vanaf 25 mei geldt de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In deze e-mail lees je hoe de ARC hiermee om gaat en wat wij doen met jouw persoonsgegevens.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Achtmaalse Rally Club


Deze gegevens verzamelen wij:

 • Lidgegevens: onder meer je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum en indien een machtiging is afgegeven je bankgegevens.
 • Contact met de ARC: stel je een vraag via ons mailadres, dan bewaren we de inhoud van de gesprekken.
 • Evenementen: ga jij mee naar een rally of evenement namens de ARC. Dan delen wij een stukje van jou gegevens met de proevenchef en indien nodig met het evenement. (licentienummer, naam, mobiel nummer).


Dit is waarom we jouw gegevens verzamelen:

 • We vinden het belangrijk dat je veilig mee kunt werken aan een evenement. Door jouw gegevens te delen met de organisatie ben jij verzekerd als je een post bemand.
 • Wij gebruiken jouw gegevens alleen in het kader van lidmaatschap en om je te informeren over de club en de evenementen waar wij heen gaan.

Samenwerking met derde partijen

Soms is het nodig om samen te werken met een andere organisatie om jou de evenementen te bieden die je van ons verwacht. Met die partners maken we altijd goede afspraken zodat jouw gegevens veilig zijn.

 • Wij vragen alle andere Rallyclubs om veilig met jou gegevens om te gaan.
 • Wij vragen de bestuursleden, proevenchefs en assistenten om jouw gegevens ten aller tijden geheim te houden van mensen die hier niks mee te maken hebben. Dit deden wij uiteraard altijd al, maar nu is het in de wet vastgelegd.

Dit zijn jouw rechten

Alle gegevens die de Achtmaalse Rally Club van jou verwerkt, mag je inzien en aanpassen. Verhuis je? Krijg je een ander telefoonnummer? Laat het ons even weten. Wil je weten welke gegevens we van jou hebben? Dan kun je dit altijd vragen.

Als je geen mails wilt ontvangen, dan kunnen we je op onze niet mailen lijst zetten. Je mag ons ook vragen om jouw gegevens uit onze database te wissen, indien je je lidmaatschap opzegt.


Beeld- en geluidsmateriaal

Heb je ons super gave fotoarchief wel eens gezien? Zoveel leuke oude foto’s van rally’s die nu niet meer gereden worden. BBQ’s met ouderwetse gezelligheid en puns zoals alleen de ARC deze maken kan. Onze ‘hoofdpijlen’ en  ‘gesneden bochten’

Onder de nieuwe AVG moeten wij jullie allemaal vragen:

 • Geef je toestemming tot het maken van beeld- en geluidsmateriaal waar jij op staat tijdens evenementen?
 • Geef je ons toestemming om deze op de ARC website/ social media te plaatsen?

Ik geef wel/ geen toestemming


AVG bij de Achtmaalse Rally Club
Deel deze post:

One thought on “AVG bij de Achtmaalse Rally Club

 • June 4, 2018 at 14:16
  Permalink

  Iedereen alvast enorm bedankt voor het invullen van het toestemmingsformulier.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *