Nederland is nog steeds in de ban van het Corona virus echter worden er in diverse landen al wel versoepelingen in de regelgeving aangebracht door de regering en het RIVM.

Gezien deze versoepelingen kunnen wij als bestuur van de Achtmaalse Rally Club ook versoepelingen aanbrengen in ons Corona protocol.

1: Het materiaal honk (loods)

Wij als bestuur kunnen jullie mededelen dat het honk weer open kan en mag gaan, hier zit wel een grote maar aan om een ieder de gezondheid te kunnen garanderen en de 1.5 meter samenleving aan te kunnen.

Deze regels zijn:

  • Er mogen maximaal 8 personen aanwezig zijn in het honk dit wil zeggen mensen die daar werkzaamheden moeten verrichten de voorkeur hebben om hier aanwezig te zijn, wij willen jullie dan ook vragen om jullie goed verstand te gebruiken en als men een bezoekje willen brengen aan de loods dit niet te doen.
  • Er zal gezorgd worden voor handzeep en desinfectie middelen zodat deze ook gebruikt kunnen gaan worden.
  • Er zullen regels die nu opgesteld zijn duidelijk zichtbaar geplaatst gaan worden zodat een ieder dit nog terug kunnen gaan lezen.
  • Iedereen is wel zelf verantwoordelijk voor het bewaren van de gepaste 1.5 meter afstand en mocht iemand een persoon er op aanspreken dit te accepteren.
  • Gezien het beperkte aantal personen die daar aanwezig kunnen zijn dienen zich op woensdag voor vijf uur aan te melden bij Roberto de Looijer 06 179 221 91 of Rudy van der Linden 06 227 880 23, of Bonney Jacobs 06 123 521 82, gelieve dit telefonisch te doen.

Wat niet:

  • Even een bezoekje brengen om een bakkie te gaan doen dit gelieve niet te doen maar eerst te informeren de kans dat het aantal bereikt is groot, ook de kans dat iemand daar voor niets naar toekomt is dan aanwezig dit is natuurlijk jammer van de reistijd en de reiskosten.
  • Mensen met die zich niet lekker voelen worden aangeraden te kijken op de Website van het RIVM daar kan men zien welke symptomen er duiden op dit virus. Mocht iemand twijfels hebben neem dan een juiste beslissing om thuis te blijven.

2: Vergaderingen:

Ook in deze regel zullen er versoepelingen gaan plaats vinden, fysieke vergaderingen zijn weer mogelijk echter moeten wij er op toe zien dat de 1.5 meter samenleving wordt nageleefd. Het is voor een ieder persoonlijk om te kiezen voor een fysieke vergadering of men een vergadering willen volgen via het video conference call.

Ook hier geld natuurlijk iemand die welke symptomen hebben kom dan niet naar de fysieke vergadering maar meld u dan aan voor een video conference dan wordt er gezorgd dat men een app krijgt via welke site de vergaderingen te volgen zijn.

3: Organiseren:

Wij hebben in de algemene jaarvergadering gesproken om een aantal festiviteiten te organiseren bijvoorbeeld 25 jarig jubileum en een bijscholing, de zullen pas volgend jaar plaats kunnen gaan vinden omdat de tijd om dit te organiseren nu te kort is geworden gezien het opschuiven van een aantal rally`s

Wel is het vanaf 08-06-2020 mogelijk om de organisatorische zaken op te gaan pakken dit geld voor de puzzelrit maar ook zeer zeker voor de GTC rally.

Voor de GTC rally 2020 geld dat mensen persoonlijk benaderd zullen gaan worden en dat het aantal mensen beperkt moet blijven i.v.m. de 1.5 meter samenleving.

4: Evenementen België en Nederland.

Achter de schermen zijn er toch nog organisatoren die bezig zijn om hun evenement te doen slagen, wij hebben al een aantal mail verstuurd waarop veel angstige antwoorden kwamen, om de draaiboeken compleet te maken voor deze evenementen worden wij bij voorbaat toch uitgenodigd.

Het bestuur houd nauwlettend de regels in Nederland en in België in de gaten, want wij sturen echt geen leden de weg op tegen de regels in. Dus men kan met een gerust hart inschrijven voor deze evenementen en wij geven op tijd aan wat er wel en niet toegestaan is.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Met vriendelijke groet

Bestuur Achtmaalse Rally Club

Coronaprotocol (versoepelingen/ aanpassingen)
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *