Afgelopen zaterdag hebben wij het rallyjaar 2022 weer afgesloten met een DIJK van een puzzelrit uitgezet door Ralf Hereijgers. Dit keer was er de mogelijkheid om te kiezen voor de makkelijke of moeilijke routebeschrijving.

Voor de beginners was er dus de gemakkelijke routebeschrijving d.m.v. bol/pijl wel moesten ze de route rijden en de foto’s zoeken onderweg en hiervan een foto nemen met 1 van ons erop als controle. Degene met de moeilijke route moesten dit ook uitvoeren.

We hadden meer verwacht van de strijd in de moeilijke route maar helaas stonden niet alle toppers niet aan de start van deze rit door uiteenlopende redenen. Dat neemt niet weg dat wij een op een mooie zonnige dag een mooie rit hebben kunnen rijden. De dag werd afgesloten met de komst van “de Bolle Buiken” zodat we na een lange dag onze buikjes rond konden eten ?.

De winnaars van de moeilijke route waren Antoine Kerremans en Eddie Henricus ? die hun titel van de puzzelrit van dit voorjaar prolongeerden.

De overwinning bij de “gemakkelijke” route was een mooie mix van jong en oud en dit was de familie Waroux bestaande uit Jessica, Ingrid, Faye en Jerre. ?

Wij zijn benieuwd of jullie prijzen al op zijn.?

Heb je nog foto’s ? die wij mogen delen, stuur deze dan naar ons dan kunnen we deze ook plaatsen.

Ben je een (voormalig) lid of wil je eens een keer meedoen, stuur dan een berichtje naar dan kunnen wij u op de hoogte houden wanneer eerstvolgende puzzelrit gaat plaats vinden.

Puzzelrit november 2022
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *