Vanavond hadden wij onze algemene ledenvergadering.

Mario opende vergadering met beste wensen en een stukje persoonlijk verhaal waarom hij zich genoodzaakt ziet te stoppen als voorzitter. Wij weten alle dat Helene super belangrijk voor hem is en er was veel begrip. Roberto nam ons mee in een jaar evaluatie en wat leuke rally verhalen. Hier doen we het allemaal voor toch, de leuke verhalen!?!? Jesper loops ons door de financiën van 2022 waarna er een bestuursverkiezing plaats vind.

Hierin is Alexander aan het bestuur toegevoegd en Roberto gekozen tot de nieuwe voorzitter. Met beloftes van Mario en Piet dat zij Roberto willen ondersteunen. Michael blijft bestuursadviseur en notulist en Saskia heeft aangeboden mee te helpen met de digitale kant waar nodig. Het bestuur staat er niet alleen voor.

Er waren nog niet echt aangepaste reglementen. Michel heeft wat verteld over de aankomende GTC Rally en we hebben gezamenlijk nog wat kunnen drinken en bijkletsen.

Algemene ledenvergadering 2023
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *