We hebben nog een stel nieuwe foto’s binnengekregen op . Dus hier een leuke foto-update 2023.

 • Weekendje Eurol Hellendoorn Rally
  Hard werken, weinig tijd voor foto’s. Safety first! Extra foto’s toegevoegd in 2024. Weekendje Eurol Hellendoorn Rally
 • Weekendje East Belgian Rally
  We zijn weer afgereisd naar onze zuiderburen. Weekendje East Belgian Rally. 🐄🐄 Weekendje East Belgian Rally
 • Rally van Kasterlee, vroeg opstaan
  We stonden om 6.00 uur bijna allemaal aan de start klaar voor weer een rallydag. De wekkers gingen vroeg. We hebben er een gezellige leuke dag van gemaakt. Paar buien, beetje onweer, warm zonnetje en die allen afgewisseld. Dus natgeregend en licht verbrand. Rally van Kasterlee, vroeg opstaan
 • Onze jaarlijkse GTC barbecue
  Na twee weken van opbouwen, rally en opruimen was het tijd voor onze jaarlijkse GTC BBQ! Een welverdiende avond van gezelligheid en gein. Dankjewel Alexander voor de opbouw foto’s Saskia en voor de BBQ foto’s. Het was een gezellige avond. Onze jaarlijkse GTC barbecue
 • GTC Rally opbouwen 2023
  Chaotisch als elk jaar, hebben we het vol trots, weer SAMEN voor elkaar gekregen. Er was tijd voor ijsjes, plezier, grapjes met de knuffels Alf en Zonbeertje. Een heuse GTC romance (ja de knuffels). Toen kwam nog even storm Poly het land over, gelukkig viel dat hier in Brabant wel
 • Foto’s Vechtdal 2023 onder leiding van Team Different
  Foto’s Vechtdal 2023 onder leiding van Team Different
 • Foto’s Sezoensrally 2023
  Omdat ze een volle post hadden, had Jesper wat tijd voor foto’s. Foto’s Sezoensrally 2023
 • Haspengouw 2023
  Haspengouw 2023
 • Algemene ledenvergadering 2023
  Vanavond hadden wij onze algemene ledenvergadering. Mario opende vergadering met beste wensen en een stukje persoonlijk verhaal waarom hij zich genoodzaakt ziet te stoppen als voorzitter. Wij weten alle dat Helene super belangrijk voor hem is en er was veel begrip. Roberto nam ons mee in een jaar evaluatie en
Foto’s update 2023
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *