De licenties moeten weer verlengt worden, hier meer informatie:

Online Verlengen huidige official licentie:

Het verlengen van uw official licentie zal vanaf dit jaar wellicht iets anders gaan dan u gewend was. Momenteel verlengt ongeveer 90% van de officials zijn of haar licentie al via ‘Mijn KNAF’. Dat heeft de KNAF doen besluiten om geen aanvraagformulieren meer per post te versturen, het blijft wel mogelijk om uw aanvraag per post in te dienen. U kunt uw licentie verlengen via ‘Mijn KNAF’. U kunt inloggen met uw gebruikersnaam (= licentienummer) en inlogcode, ook verzoeken wij u om dan gelijk uw persoonlijke gegevens te controleren en waar nodig online te verbeteren. Indien u de inlogcode niet meer weet dan kunt u via ‘Mijn KNAF’ deze ook laten versturen naar het e-mailadres waar u dit bericht op heeft ontvangen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om contact op te nemen met ondergetekende indien u moeilijkheden heeft met inloggen of het wijzigen van uw gegevens, let er bij het inloggen op dat uw pop-up blokkering is uitgeschakeld.

Verlengen huidige Official licentie op een licentiedag:
Indien u op een licentiedag uw licentie gaat verlengen dan verzoek ik u om de aanvraagformulieren volledig ingevuld mee te nemen. De aanvraagformulieren stuur ik mee als bijlage. Meer informatie over de licentiedagen vindt u op de KNAF website.

Upgrade official licentie:
Indien u een andere licentie wilt aanvragen dan uw huidige licentie dan is het belangrijk om te weten dat u daarvoor van te voren toestemming nodig heeft van de betreffende sectie.

‘Mijn KNAF’:
Het is te allen tijde mogelijk om uw gegevens aan te passen via ‘Mijn KNAF’ Indien u moeilijkheden heeft met inloggen of het wijzigen van uw gegevens verzoek ik u om contact op te nemen met ondergetekende , let er bij het inloggen op dat uw pop-up blokkering is uitgeschakeld.

Knaf licenties verlengen
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *