Er gaat woensdag 8 februari een cursus verkeersregelaar gegeven worden in Zundert. Zoals elk jaar probeert de Achtmaalse Rally Club hier een groot aantal leden naar toe te krijgen.Is het niet voor de EGR dan komt het mogelijk van pas bij een ander evenement. (dorpsfeest 8x) Als je voor de cursus bent geslaagd dan is deze een heel jaar geldig.Mocht je bij een ander evenement (niet via de ARC) iets doen kan je het mogelijk ook daar gebruiken.( trekkertrek )Dan moet de betreffende organisator je wel aanmelden dat je daar staat als verkeersregelaar.

De cursus wordt gegeven in het Cultureel Centrum Zundert. De eerste groep start met de cursus om 19:30 uur en de 2e groep om 21:00 uur.De cursus wordt weer gegeven door dhr. Jan Schep van het politieteam Etten Leur (Wijkagent in Zundert). Inschrijven voor de verkeersregelaars cursus is gewenst en nodig.

Stuur aub. een email naar met hierin welke tijd je wil komen.Vermeld ook in deze email je BSN nummer (kijk op je rijbewijs, ID-kaart of paspoort). Aangezien de regels omtrent verkeersregelaars zijn aangepast in 2011.Willen we iedereen met klem vragen tijd vrij te maken voor deze cursus.

Verkeerscursus 2012
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *