Op 25 februari zullen we weer afreizen naar België voor de Haspengouw Rally. We zullen hier een nieuwe proef gaan bemannen met 19 posten bij Gelmen. Het tijdschema voor de eerste deelnemer is om 09.49 / 13.18 / 16.47 uur. Tijdstip van aanwezig aan de start is uiterlijk om 07.30 uur (ovb dat dit tijdschema gehandhaafd blijft).

Als je zin hebt om mee te gaan graag zo spoedig mogelijk laten weten via mail .Zorg er wel voor dat je licentie in orde is anders kan je niet mee.De KNAF moet weten wie hier aanwezig zijn en dat kan alleen als je licentie in orde is voor 2012. De KP-verantwoordelijke is Mark Kastelijn, en als veiligheidschef zal Piet Oostvogels gaan functioneren. Ik hoop spoedig een positieve reactie van jullie te krijgen.

Haspengouw 2012
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *