Hallo allemaal,Ondanks alle covid-19 maatregelen gaan de voorbereidingen voor de GTC rally in volle gang door. De hoop is dat het door kan gaan.

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli 2020 gaat de mooiste leukste en beste Rally van deze regio weer van start, namelijk onze eigen GTC rally. Je leest het goed, toch terug naar twee dagen. Deze rally kan niet tot stand komen zonder de hulp van onmisbare mensen, namelijk JULLIE!

Daarom ook onze vraag aan jullie. In de week voorafgaand aan het evenement , tijdens en na het evenement zouden wij jullie hulp heel erg hard kunnen gebruiken. Kun je en wil je komen helpen (al is het maar een uurtje per dag) zouden wij hier heel erg mee geholpen zijn. Want zonder jullie geen GTC rally!

Het opbouwen vindt plaats vanaf maandag 6 t/m vrijdag 10 juli 2020
Het opruimen vindt plaats vanaf zaterdag 11 t/m dinsdag 14 juli 2020

Hoe duidelijker en uitgebreider je aangeeft wanneer je kan komen helpen des te beter kan het ingepland worden. Als je mogelijk fysieke klachten hebt geef het door zodat er rekening mee gehouden kan worden. Voorkeuren voor werkzaamheden en ideeën zijn van harte welkom. Overnachten is ook mogelijk. Graag tijdig aangeven zodat we dit voor je kunnen plannen.

Vragen mogen altijd gemaild worden. Dan gaan wij zo snel mogelijk antwoord geven. We hebben er zin in. Laat ons ook even weten als je al een andere functie hebt binnen de GTC Rally. Dan zetten wij dat in ons bestand erbij.

Tot snel, #STAYSAFE

Mario Zagers en Saskia van Meel

GTC Rally 2020, als we door mogen gaan!?!?
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *