Het is nog steeds mogelijk om je eigen aan te melden voor de puzzelrit van aanstaande zaterdag. Het eerste team zal om 18:30 starten.

De route is uitgezet door Martin Veldhuizen en Johan van Eekelen en zit vol uitdagingen voor de oude puzzelrit rotten en nieuwkomers. Een extra uitdaging is toch wel de donkere avond van 8x en omgeving. Zij verwachten dat er een kleine 3,5 uur over gereden zal worden.

Graag willen we weten of je mee gaat doen. ( aanmelden verplicht op ) Verzamelen bij het ARC clubgebouw vanaf 18.00 en binnen melden voor aanvang van de puzzelrit. Na afloop van de puzzelrit wordt de winnaar bekend gemaakt en willen we afsluiten met een drankje voor alle teams en helpers.

Wij zien je graag op 11 februari.

Herinnering Puzzelrit
Deel deze post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *